Onderhuidse oorlog

Het was er heel rustig, schoksgewijs, ingesleten. Achteraf verbaas ik mij erover dat het zoveel jaren heeft geduurd. Volgens mij hield ik mij niet bezig met complotten, maar had ik een verschrikkelijke waarheid gevonden ergens op de achtergrond. Verdekt opgesteld in een andere waarheid, dat wat de rest van de wereld erkende. Alles wat ik zag, alles wat ik dacht, paste in het plaatje dat ik had gevonden. En als het niet in het plaatje paste, dan maakte ik er een nieuwe verdieping van het plaatje van.

Buitenaardsen
Een groot voorstellingsvermogen en vermogen tot het leggen van verbanden kan heel handig zijn. Maar voeg daarbij het talent om als een pitbull het internet door te snuffelen en je zit zo in een obsessie. Ik vond verhalen van anderen die pasten in mijn verhaal. Mensen uit mijn omgeving, waar ik respect voor had, bevestigden mijn verhaal. We deelden links met elkaar naar artikelen, verslagen, documenten, filmpjes en foto’s.

Het ging mijn leven beheersen. Ik praatte mijn man de oren van het hoofd, praatte erover met mijn ouders, vrienden en iedereen die het maar wilde horen. Er is een elite en die wil 90% van de bevolking uitroeien. We stammen af van buitenaardsen. Het leven op Aarde is bewust geplant door buitenaardsen. De elite bestaat uit de directe afstammelingen van die buitenaardsen. Af en toe vermengen zij zich met mensen voor vers bloed, maar eigenlijk zijn het reptielen. Ze heten Annunaki. Er zijn meer buitenaardse rassen, die op Aarde rondlopen, zoals de kleine grijzen. Eigenlijk maken de buitenaardsen, die we eerst aanzagen voor goden, daarna onze koningen werden en de adel, en de grote jongens en meisjes in de bank- en verzekeringswereld en politiek, de dienst uit. De Amerikaanse presidenten stammen allemaal af van diezelfde families.

Alles zit vol met symbolen

Mijn man bleef geduldig, mijn moeder ook. Mijn vader verlegde zijn aandacht gauw naar het voetbal. Ik voelde al snel aan bij wie ik mijn verhalen kwijt kon en bij wie niet. Het internet, de industrie, alles zit vol met symbolen. Piramides, planeten, de ringen om Saturnus, het oog van Ra, leeuwen, het schaakbord, de uil. Minerva is het broednest van komende machthebbers; daar verdelen ze de taken voor de toekomst. Ze willen ons onder controle houden. Met inentingen, door ons te chippen, met bangmakerij, door oorlog te voeren. Ons laten ze vechten met elkaar, maar achter de schermen lachen ze ons uit en verdienen geld, zoals ooit de broertjes Rothschild. Zo verdient nog steeds dezelfde familie bakken vol met geld, met miljarden tegelijk, aan elke transactie ter wereld, en aan elke druppel bloed die valt.

Het was 2015 toen het escaleerde. Urenlang zocht ik YouTube af op bewijzen dat ik gelijk had. Ik wilde iedereen waarschuwen, want ik was wakker en ik wilde dat iedereen wakker werd. Samen konden we deze monsters tegenhouden. Wat konden we doen om hen tegen te houden? Ik wist het niet, maar mijn man bleef het mij vragen: wat kun je doen dan? Deze vraag deed de stroom van onrust haperen in mijn brein. Ik kon niets doen. Te weinig mensen die het geloofden.

Elite

De Elite vermaakt zich met mensen, vooral kinderen. Zij offeren hen op, verkrachten en doden. Voor hen zijn mensen beesten. Als koeien en kippen voor ons. Minderwaardig vinden ze ons, iets wat opgeruimd moet worden als we te talrijk worden, te lastig. Soms moeten ze voorkomen dat wij een revolutie starten, of een revolutie de kop indrukken. Napoleon was een kind van de elite. Hij stopte de revolutie en kroonde zichzelf. Aan deze oorlogen verdienden de Rothschilds hun eerste grote fortuin. Er dreigt nu weer een revolutie.

Op het moment dat het verschil tussen arm en rijk groter wordt, er op hulp voor de armsten bezuinigd wordt terwijl anderen niet weten wat ze met hun rijkdom moeten, gaan de armsten zich afvragen of dit expres is. Dat moment dat de zorg in elkaar klapte begin 2015 was het punt voor mij dat ik mijn vertrouwen verloor in de gevestigde orde. Die zagen toch wel dat mijn lotgenoten en ik in de financiële problemen zaten en geen enkele mogelijkheid hadden om eruit te komen? Ik had een traumatische periode achter de rug waarin mijn man en ik achtervolgd werden door deurwaarders. We kregen te maken met de Wet Mulder. Iets onrechtvaardigers bestaat er niet; buiten je schuld in de financiële problemen komen en er voor straf dieper in geduwd worden. Ze wilden mij en de andere mensen met psychische klachten vernietigen, zoals de nazi’s.

Wakker

Ik las over MK Ultra, het martelen van kinderen om supersoldaten te creëren. Dat trauma mensen verandert in andere wezens. Dat het verlichtend werkt. Dat de Amerikanen na de oorlog verder gingen waar de nazi’s stopten. Ik las dat Hitler ook elite was, dat hij samenwerkte met de kleine grijze buitenaardsen. Dat ze vliegende schotels bouwden in een basis op de Zuidpool. Maar ook dat in de jaren ’30 van de vorige eeuw mensen dezelfde denkbeelden hadden als ik op dat moment. Het zogenaamd engelachtige buitenaardse ras, de Nordics, vertoonde griezelig veel overeenkomsten met het ideaalbeeld van het Arische ras. Maar dat kon niet kloppen. De manier waarop de nazi’s dat ideaalbeeld verheerlijkten, vind ik nog steeds duivels. Daar kwam de twijfel pas echt goed binnen bij me. De Joden die men wilde vervolgen, dat was de Cabal, degenen die christenkinderen aten. Zij waren de extreem rijken in de maatschappij en kregen de schuld van de armoede van de rest. Niet de Tweede Wereldoorlog, maar wel de Jodenvervolging, was ontstaan uit deze gedachten. Ik werd wakker.

Dat wakker worden is uiteindelijk net zo langzaam gegaan als de opbouw van het complotdenken. Dat er iets niet klopt wat betreft de verdeling van de bronnen van onze Aarde en de manier waarop een aantal machtigen omgaan met de wereld en hun medemensen, vind ik nog steeds. Maar ik geloof niet meer dat de elite een vaste kliek is die tegen de rest samenspant. Ik geloof dat zij wisselen van samenstelling en conflicten hebben met elkaar. Ik geloof dat zij mensen zijn. In de loop van mijn leven heb ik zeer machtige mensen ontmoet en dat waren mensen zoals ieder ander. Ik heb samenwerkt met instanties, met overheden, en zij zijn samengesteld uit allemaal verschillende mensen, met verschillende standpunten. Daar zaten geuzen tussen, een paar kwibussen en heel gewone mensen, die na het werk weer naar hun gewone gezin gingen.

Terwijl mijn leven verder ging en ik loskwam van de gevangenis van denkbeelden van een gruwelijke schaduwwereld, bleven anderen erin hangen. Hierboven staan flarden van het totaal van illusies die ik bij elkaar had gevonden. Een perfect net van losse ideeën die ik met mijn grote voorstellingsvermogen en vermogen tot het leggen van verbanden, had samengebonden. Naarmate de tijd vorderde, koos ik voor wat ik wel kon veranderen in deze wereld. Vragen als: “wat betekent dit dan” en “wat kun je hiermee”, hielpen me om uit de stroomversnelling te blijven van de argwaan tegen de gevestigde orde.

Ik hoop dat menselijkheid wint

Er is een virus uitgebroken en dankzij de communicatiemiddelen van vandaag, kunnen we de schade beperken. Ik zie onze premier soms wat onwennig voor de camera staan. Zelfs de mensen van de wetenschap zijn onzeker, komen steeds weer tot nieuwe inzichten, mogelijke conclusies en aanbevelingen. Er is maar zo weinig bekend over hoe de pandemie te bestrijden. Aangewakkerd door jarenlange bezuinigingen, een slechte verdeling van welvaart, een president die het complotdenken heeft gevoed om stemmen en macht te winnen en de sociale media die net zo moeilijk onder controle te houden is als het virus, is de groep complotdenkers explosief gegroeid.

Ik kan het begrijpen, maar vind het heel confronterend. Het gevoel van machteloosheid grijpt me nu soms weer bij de keel. Ik kan er niet bijkomen, niet doordringen. De complotdenkende mensen die ik ken, zijn de meest talentvolle, intelligente, empathische mensen. Ze zien echter niet hoe we als mensheid collectief wakker worden. Door de schone lucht die we inademen, de gewoonlijk verscholen dieren die we nu kunnen waarnemen. Door het besef hoezeer we de aanraking van anderen missen. Door het besef dat het werk en vliegvakanties ook niet het belangrijkste zijn. Door het besef dat we dieren anders moeten behandelen om een pandemie te voorkomen, dat we ook beter voor onszelf moeten zorgen. Door nog duizend andere dingen.

Dat mensen nu bang zijn voor inentingen en Bill Gates, is net zo onwerkelijk voor me als de veranderde samenleving vanwege het virus. Het ene versterkt het andere. Het zal elkaar langer in stand houden. Het voelt als een onderhuidse oorlog tegen twee vijanden, gruwelijke denkbeelden en een virus. Geen idee wie gaat winnen. Ik hoop hoe dan ook dat de menselijkheid wint, in harmonie met alles op onze Aarde.

Margriet Pakvis- van As is 53 jaar, voorlichter en coach vanuit ervaringsdeskundigheid op het gebied van ASS, ADHD en HSP. Samen met haar man Peter J. Pakvis heeft zij Stichting Buitengewoon Actieve Breinen opgericht. Als hobby schrijft ze graag gedichten en blogs en maakt nachtelijke wandelingen met hond Charlie en kat Mikh.

Gepubliceerd door babblogt

Wij zijn Stichting Buitengewoon Actieve Breinen. Als Stichting zijn we maatschappelijk betrokken en actief voor mensen met een diagnose ADHD/ASS en alles wat erbij komt. We zijn zelf mensen met een diagnose ADHD/ASS en alles wat erbij komt, dat is onze grootste motivatie.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak je eigen website aan bij WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: